Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

I Jönköping

Bilder, Jönköping, Natur Permalink0
Varit i Jönköping några gånger den senaste tiden och här är dem senast tagna bilderna jag tog där.
Bara en kort minut efteråt så började regnet stå som spön i backen, men hann ta skydd under tak i alla fall :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När det gäller naturbilder så blir jag lätt inspirerad till att ta bilder oavsett vilken årstid det är..
 

Sålt på tradera: Coca cola mugg

Allmänt Permalink0
Ibland så röjer man ut lite saker som man inte har användning för, så lägger man ut det som i det här fallet 
på tradera för försäljning, och fick under söndagen en Coca Cola Mugg sålt. En sådan som man kan dela i två delar för att dela med kompisen exempelvis..
 
Bättre att få in små summor än att låta det bara ligga och samla damm. Även om det inte rör sig om jättebelopp så hjälper det i alla fall till i vardagen..Reseguide86 heter jag på tradera. Brukar lägga ut lite nya annonser lite då och då, .

Den allvarsamma leken

Allmänt, Bio-klubben Permalink1
Idag måndag så skall jag och en kompis ner till Jönköping för att kolla på Förhandsvisningen av
"Den allvarsamma leken" som visas för dem guldmedlemmar som har hämtat ut. Självklart så kan man ju alltid
hämta ut två biljetter så att man slipper se filmen själv..
 
Handling:
Journalisten Arvid Stjärnblom och konstnärsdottern Lydia Stille träffas i skärgården en vacker försommarkväll. Omedelbar förälskelse uppstår. De inleder en romans men på grund av sociala omständigheter glider de ifrån varandra. De finner ett tryggt liv med någon annan och gifter sig på var sitt håll. Tio år senare träffas de igen. Drömmen om den rena, stora och oförstörda kärleken är magnetisk och de inleder en passionerad affär. Priset för affären kräver större offer än vad de båda kan ana.
 
Så kommer att återkomma med ett inlägg om hur jag tyckte filmen var, men det kommer på filmbloggen..
 
Innan filmen blir det väl att man åker till Ikea en sväng och äter lite lunch för en billig peng.. Får passa på att njuta av dagen utöver se på film.
 
På tisdagen så börjar man jobba igen, och då kan man inte hålla på att flaxa runt som en dåra så att man går in i väggen, en omtänkam vän avrådde mig från det och då är det klart man lyssnar :)
Till top