Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Gott nytt år

Allmänt Permalink0
2016= Dödens år, ja något annat kan man inte tro som det här året har skördat kändisar en efter en.
27:e December så gick Carrie Fisher bort och ett dygn senare så gick hennes mor:Debbie Reynolds bort.
Nästan så man kan tro att Debbie gick bort av Hjärtesorg efter Carrie. Verkligen skrämmande är det i alla fall.
 
Men får se framåt och se på alla ljusglimtar och lämna allt det tråkiga bakom oss..
 
Nyår ska jag fira med några vänners goda lag hade jag tänkt mig, blir lite god mat, vi köper in en del var så slipper en person ta på sig för mycket..
 
Vad passar inte bättre än med Abbas "Happy new year" vid det här laget, när det bara är lite mer än ett dygn kvar av 2016?.
 
 
 
Gott nytt år till alla min besökare av både den här bloggen och av Filmbloggen.

Året 2016

Musik Permalink0
Året 2016 tar slut om några dagar, till mångas glädje då 2016 har varit året där extrent många kändisar av olika slag har lämnat jordelivet alldeles för tidigt. För att nämna några:
 
Och den här julen  blev tragiskt nog George Michaels sista, så den stämmer in så skrämmande..
Man får tårar när man hör hans härliga stämma i den här fina jul låten:
 

 **********************

Sen så gick Leonard Cohen bort också mot slutet av det här året, den som hört låten Hallelujah borde även höra hans tappning/skapelse av den, man blir inte annat än berörd..
 
***********************************************************
David Bowie var ännu en som lämnade oss alldeles för tidigt med sin underbara låtskatt, bla med Heroes.
 
***********************************************************************
En utav dem svenska artister som också rycktes ifrån oss var Olle Ljungström. Här med sin tolkning av "Seasons in the sun"
 
 
Må alla ni och övriga Vila i Frid...

Monopol ultimate banking

Spel Permalink1
Under Söndagskvällen så var jag med några vänner igen och vi hade spel kväll, ett utav spelen var monopol, men inte det klassiska med sedlar utan en nyare variant där alla betalningar och överföringar sins emellan sköts med kort. Upp till 4 personer kan spela samtidigt..
Monopol ultimate banking
 
 
 
Först trodde jag att det skulle gå snabbt men det tog sin lilla tid ändå, här kan man köpa och bygga på en tomt direkt, man behöver alltså inte här ha en komplett färggrupp.
 
Vi brukar köra att den som vinner brukar få välja nytt spel efteråt. Just därför brukar jag för det mesta vinna, brukar försöka göra så att jag inte ska vinna, men just därför gör ödet så att jag vinner just för att jag ska välja spel.
 
Spel nr två blev Trivial Pursit (T.P) på Ps3 vi spelade.Det var mer eller mindre dem spelen vi fördrev tiden med under Söndagen den 25/12.
Till top