Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Kobergs julmarknad

Resor/Dagsutflykter Permalink0
Fredagen den 18/11 så blir det en dagsutflykt till Kobergs julmarknad, som är utanför Trollhättan, där har jag inte varit innan så det skall bli kul att få åka till det stället.
08:30 stannar bussen där och vi som är anmälda från Borås kliver på och åker med..
 
Det ingår lite förtäring med i form av gröt och skinksmörgås,glögg och kaffe med dopp. 10.00 är vi framme där och sen 15:30 ungefär så åker vi därifrån..Ca 16:40 är vi i Borås igen efter den förhoppningsfina dagen.
 
 
 
Självklart så ska jag ta bilder därifrån.. Eftersom det blir några timmar där så får man hoppas att det finns lite grann att gå igenom och kanske fynda lite..

En Arbetskollega har gått bort

Allmänt Permalink0
Natten till Måndagen så gick dessvärren en arbetskollega bort så i skrivande stund så är sorgen oerhört stor och tung. Trodde först att jag hade läst fel och det var väl vad jag hade hoppats på också men tyvärr så stämde informationen, så imorgon på jobbet så hoppas jag att det blir tända ljus för kollegan..
 
I skrivande stund så kommer jag troligtvis inte vara så mycket inne på bloggen resten av veckan, men då vet ni mina läsare om varför.. Kommer behöva vara social med folk bland annat så man inte är själv i denna stund..
 
Trodde aldrig att när vi sågs för 3-4 veckor sedan att det skulle va sista gången, det kommer sita i ett bra tag framöver. Men nu så slipper kollegan lida i alla fall. Men sånt här är verkligen svårt att ta in.. <3 <3 <3

Just nu...

Allmänt Permalink0
Ibland så kan det vara skönt att vara ute och promenera och skinka tankarna, just nu händer det för mycket av den negativa karraktären på en gång. Det är tur att man har sina vänner och att man ibland hittar på saker att göra trots att många saker är ansträngda.. Här blev det ännu fler höst bilder..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ibland pendlar allt mellan hopp och förtvivlan, vilket gör att vissa dagar kan kännas som ett inre kaos, hitills har jag kunnat hålla allt i Schack.Bloggen har jag kunnat hålla liv i trots det vart nära flera gånger jag tagit en paus.
Det som får mig att hålla bloggen aktiv är att jag gillar fotografera mycket och dela med mig av mina bilder.
 
Men håll tummarna att jag har tillräckligt med energi kvar för bloggen, har hållit den vid liv så här länge så skulle bli tråkigt om den skulle nå vägens ände.
 
 
Till top