Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Bra att veta-Del 5

Tips Permalink0
Åter igen så tänkte jag nämna lite grann om olika erbjudanden och bonus på nätet.. Som tidigare sagt så är jag medlem på återbäringssajten Cashbacker.se och det fungerar hur bra som helst..
 
Finns andra sidor med men jag föredrar cashbacker.se
 
När du handlar i någon av de fler än 560 nätbutiker Cashbacker samarbetar med så får dem provision som dem delar med sig till oss medlemmar. Pengarna kan du ta ut till ditt bankkonto - kostnadsfritt och skattefritt!
 
 
Dem flesta ställen kan kombinera rabattkoder från företaget tillsammans med återbäringen från Cashbacker.se
Men vissa ställen som InkClub som jag beställer ifrån kommer ibland med med bra erbjudanden som då INTE kan kombineras med Cashbacker..
 
Så då betyder det "antingen eller" och inte både och..
 
Men i ett par av fallen så råkade jag vara lite för snabb och utnyttjade tex erbjudandet ovanför och fick återbäringen manuellt av cashbacker, då jag kom på det efteråt så förstod jag varför det inte gick automatiskt men fick behålla återbäringen ändå. Men nu för tiden så brukar jag tänka mig för.
 
Återbäringen är ju trots allt det bästa då man får tillbaka det i kontanter..
 
Så är du medlem i cashbacker.se eller tex Refunder.se så kolla först på sidan du ska shoppa ifrån om dem tillåter att kombinera erbjudanden med återbäring..
Till top