Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Pray for Barcelona

Tragedier Permalink0
Åter igen så påminns vi om att vara rädda om våra nära och kära, och om våra medmänniskor, och då tänker jag i huvudsak på Torsdagens terror attack i Barcelona i Spanien..  När skall eländet upphöra? Stockholm,Manchester,London två gånger tätt inpå varandra osv...
 
Har inte ord för detta elände mer än att dessa psykopater som väljer att utföra dessa oförsvarliga och vidriga handlingar hoppas jag kommer tas om hand på ett säkert sätt..
 
 
"En vit skåpbil har kört ihjäl minst 13 personer på Las Ramblas i Barcelona.

På fredagsmorgonen sköt polisen ihjäl fem misstänkta terrorister i turiststaden Cambrils, som ska ha kopplingar till terrordådet i Barcelona, skriver AP.Nu hedras offren i Barcelona runtom i världen.

I kväll kommer också Globen i Stockholm att lysa i rött och gult"

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xnP68/polisen-jagar-moussa-oukabir--misstanks-ha-kort-skapbilen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pwLzE/de-foll-offer-for-terrorattacken-i-barcelona

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/82maE/terrorattackerna-i-barcelona-och-cambrils--vad-vi-vet-just-nu

 

Och mer finns säkerligen att läsa, både på aftonbladet och andra medier, det är viktigt att aldrig låta terrorn ta över hand, men just nu så vet man ju inte vart man går säker, känns som att dme 9/10 riktar in sig vid stora folksamlingar för att skadan ska bli så stor som möjligt..

Pray For Barcelona

Till top