Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Snabbt framme med kameran

Bilder, Shopping, Teknik Permalink0
Ibland när man är ute och tar sina promenader oavsett om det är i hemområdet eller om det är nere i en av stadsdelarna så gäller det att vara snabbt framme med kameran om man hittar bra detaljer och ta kort på.
 
 
Bilderna är uppladdade utan några större förändringar.
 
I Övrigt så tuffar allt på som det brukar.
 
Här om dagarna så kom min lilla Mp3-spelare som jag hade beställt från Wish. Gjord mestadels i plast.. Så långt allt väl. Dock så måste ju den laddas med jämna mellanrum och då kom problemet. Eftersom den är skickad ifrån Något Asiatiskt land så misstänker jag att den inte vill laddas med den strömstyrkan (220 volt) som vi har i bla Sverige. Är inte helt 100 på om det är strömstyrkan som spökar, men när jag stoppar i laddaren så indikerar en röd lampa att strömkällan är ansluten, men den laddas ej.
 
Har Beställt en större mp3 spelare och denna gången komplett med hörlurar och laddare. Skulle samma fel uppstå på den så kanske det kan bekräfta om det har med strömstyrkan att göra. I så fall är det inte så mycket att göra ,för inte tänker jag köpa en ström adapter för kanske 150-300 kr för en mp3 som kostade mig 9 kr.
 
Självklart så går det återbetala och tar ca 4-7 dagar innan man åter har pengarna, dock måste jag beundra dem för att att den kom fram två veckor tidigare än vad som meddelats. Så där blev jag positiv.
Har man lärt sig något? Ja, att man kanske ska undvika beställa elprylar från Wish, då man inte vet med säkerhet om dem är gjorda för våran strömstyrka eller för andra kontinenters.
**********************************
Beställt ett par andra prylar som jag hoppas på kommer inom kort och som jag kan återkomma med resultat om..
 
 
3in1 Micro USB,On-The-Go Connection Kit HUB SD TF Card Reader Adapter For OTG Mobile Phone Support external USB mouse keyboard (Color: White)
Kostade mig 20 kr inkl frakt
**********************************
JoymodeHot Sale Mini USB Clip MP3 Player LCD Screen Support 32GB Micro SD TF Card
 
Kostade mig 38 kr totalt inkl frakt
 

Dollarstore i Borås

Allmänt Permalink0
Från och med i fredags 24/2 så öppnade Dollarstore i Borås, alldeles bredvid Stora Coop. Så nu har vi också den lågpriskedjan i Borås, så slipper man ta sig till Ulricehamn och Skövde som är dem närmaste butikerna annars..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God mat på Rosegarden Neo Asian

Restaurangbesök Permalink0
Även i Ullared när man shoppar och går Bananas så måste man ju äta. I mitt fall så blev det på restaurangen
Rosegarden Neo Asian som finns i Gallerian mitt emot Gekås. För 99 kr så får man en buffé på olika härliga läckerheter.. Åt där i Måndags under Gekås-besöket...
 
Åt bland annat lite potatis med kyckling samt lite kött. Åt 4 portioner totalt, då det är buffé så
får man ju passa på att smörja kråset :)
 
Lätt att man ger den här Restaurangen 4/5 Möjliga. Hade dem haft Wc så hade det
blivit full pott i betygskalan..
Rosegarden Neo Asian är ett härligt enkelt ställe att käka på om man är i Ullared, i alla fall om man
är utsvulten, mina resekamrater som var med i Ullared käkade på Restaurangen som är inne i Varuhuset.
Kanske berodde det på att det regnade ute och folket ville inte bli blöta ..
Till top