Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Kycklingfilé med Grillsås

Recept Permalink0
Var länge sedan nu i receptväg så här kommer ett recept på en rätt jag åt här om dagen som är hur gott som helst.
Rekomenderas verkligen..
 
 
Kycklingfilé med grillsås.
 
 
 

Roligare shopping

Shopping Permalink0
Roligare shopping, framförallt billigare shopping går att göra på Wish.
https://www.wish.com/
 
Själv så var jag inne tidigare under dagen 26/1 kikade igenom lite och fastnade för den här fina klockan som lyser via led-ljus i digitala siffor:
 
Som till synes kostade den enbart 9 kr, sen tillkommer 9 kr i frakt så totalt kostade det bara 18 kr. Så tydligen var det inklusive moms ändå..  Ord pris 89 kr så ja man tjänade lite grann på detta köp.
Sen är beräknad leveranstid runt 1-11 Mars så det kan verka ta evigheter men då skall man komma ihåg att det är från antingen Kina eller Japan som den skickas ifrån..  Återkommer om det längre fram när den kommit eller om jag fyndat mer från Wish, men jag börjar försiktigt för att se att all flyter på bra..

Beställning från Mat.se

Allmänt Permalink0
Fredagen den 20/1 så gick jag in på mat.se och beställde hem lite torrvarror, sen kunde man välja vilken dag man villle ha det hemkört, så det blev idag ca 09.40 kom lastbilen med min matkasse.. Det bästa är att man kan välja om man villl prenumerera på en matkasse eller om man bara vill köpa lösa matvaror vilket jag gjorde för att testa på det. Så det är inte helt omöjligt att jag kanske gör mer köp på mat.se nu när jag ser att det fungerar så smidigt..
 
Man kanske skall vara tacksam att det inte är postnord som kör dem leveranser utan att mat.se har egna bilar med kylaggregat på,
 
 
Så mitt betyg av den här tjänsten är helt solklara Betyg 5/5
Till top