Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Norge och Halden

Bilder, Norge, Resor/Dagsutflykter Permalink0
Ca 21:50 så kom jag hem under Fredagskvällen efter att ha tillbringat några timmar i norska Halden,som
ligger strax efter gränsen efter Strömstad.. Innan har vi bara varit två stycken som åkt ,men denna gång så var vi fyra stycken, vilket gjorde det hela lite roligare...
 
Självklart blir det ett axplock av bilder från dagsutflykten med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Norges priser är efter hur dom norska lönerna är, med andra ord, att komma dit som en svensk och tro att man kan göra rena Ullareds fynden är naivt. Självklart måste man ju äta, men det gjorde vi så klart när vi var tillbaks på Strömstad igen. Dock vid besöket 2016 så kostade vi på oss var sin Pizza i Halden, Så en vesuvio för 75 kr norska kostade ca 89 svenska, plus bankens utlandsavgift på 30 kr, så det blev en rätt dyr pizza men ibland måste man släppa lite på plånboken..
 
Nu blir det lugnt några dagar innan jag fortsätter planera vart man skall åka härnäst..

Axels Tivoli Uddevalla 27/7

Axels Nöjesfält 2017, Bilder, Uddevalla Permalink0
Knappt hinner man hem från ett ställe som drivs av Axels Nöjesfält innan man drog iväg på nästa och då syftar jag i Uddevalla, var dock bara under Torsdagen 27/7 som jag fick möjligheten att åka dit .Mestadels tog jag kort men det blev ett åk även i Top-Spinn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halmstad äventyrsland 2017

Bilder, Halmstad, Nöjen, Resor/Dagsutflykter Permalink0
Efter att ha varit i Halmstad och i Äventyrslandet efter en dag så kan man säga att man är allt annat än pigg, lär nog somna innan 23 ikväll (25/7)  Så kommer här bjuda på några bilder innan John Blund kommer, men var en bra dag med nära vänner ,bättre än så kan det väl inte bli?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det inriktade sig som mest till barn familjer, här om veckan så hade Axels tivoli (som driver äventyrslandet) sin karusell Extreme Fly på besök, men det var bara temporärt, nu är den ute på turné igen i sverige.
 
En av vännerna spelade för 20 kr på ett av lyckohjulen och vann en stjärnvinst, och Kex-choklad blev det som valdes. Ta det rätta, ta cloetta.
 
 
Så blev ett axplock med bilder ifrån utlykten till Halmstads Äventyrsland.
Till top