Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Ett mystisk paket!?!

Shopping Permalink1
Beställde i Fredags kväll en trådlös högtalare från InkClub och när jag angav en kampanjkod så fick jag kostnadsfritt ett par hörlurar på köpet. Har ej provat dem än men det är bra att ha när dom nuvarande lägger av..
 
Och ja, jag gjorde köpet via Cashbacker.se :), Den trådlösa högtalaren kostade 249 kr, och hörlurarna 0 kr då i mitt fall, men annars skulle dom kostat 99 kr.
Så för detta köp fick jag 49 kr i återbäring på mitt Cashbacker konto som är tillgängliga om ca 40-45 dagar. Har redan en summa där som jag skulle kunna ta ut till banken nu om jag känner för det, men jag väljer att spara, alltid bra att ha lite extra när man i Juli skall till Halmstad Äventyrsland.
 
 
Det skall tilläggas att högtalarn och hörlurarna kom med dagens post (3/7) och tillsammans med det så kom
även ett mystiskt paket ifrån Wish....
 
För dom som följt tidigare inlägg vet säkert vad det kan vara i paketet, men för dom som inte följt bloggen tidigare kanske får det svårare att lista ut vad det är.  Men finns ingen anledning att dra ut på det så kan avslöja att det är en Coca Cola capsylöppnare i form av en mini-Gitarr..
#1 - - Cornelia:

Det där med cashbacker måste jag kolla upp!

Till top