Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Ett av dem större företagen...

Shopping Permalink0
Ett av dem större företagen som säljer kvalité kläder till fantastiska priser är XXL, i mitt fall beställde jag från nätet då just Borås inte har butiken än. beställde i Söndags kväll hem ett par mjukisbyxor XL för bara 99 kr plus frakt.. och dem kom redan under Tisdagen 20/6 så är hel nöjd med hanteringen.
Väldigt bekvämma och är dem i hållbart skick under en längre tid så blir det utan tvekan en beställning ifrån XXL igen ,så det får tiden utvisa..
 
Självklart så gjorde man köpte via Cashbacker.se och fick 2% återbäring, i detta fall då byxorna kostade 99 kr, fick jag ca 2 kr, frakten får man ingen återbäring för utan endast det man handlar.. Men är hel nöjd ändå, det är inga två kronor jag skulle fått om jag handlat fysiskt i butiken, om den hade funnits i Borås.
Till top