Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Sm-veckan i Borås 2017

Sport Permalink0
Med Start idag, fredagen den 30/6 2017 så startar SM-veckan i Borås, 50 sporter deltar i Borås, vilket är tre fler än under fjolårets rekordvecka i Norrköping.
Nu står 293 guld på spel, även det rekord för en SM-vecka,
 
 
 
 
 
Självklart så kommer det sändas på Svt Play samt i SVT Sport
 
Här hittar du mer information som SM-veckan i Borås samt om sändingarna ..
 
 
Dagens  sändningar:
SVT1
17:00-18:00 SM-veckan
Direkt från premiärdagen av årets SM-vecka i Borås, med fokus på simning. Det blir även bland annat skateboardslalom och dragkamp. Programledare: Maria Wallberg. Sändningen fortsätter 18:30, direkt efter nyhetsblocket.
 
18:30-19:30 SM-veckan
Direkt från premiärdagen av årets SM-vecka i Borås, med bland annat simning, skateboardslalom och dragkamp. Programledare: Maria Wallberg. Sändningen fortsätter 18:30. Fortsättning från 18:00.
 
Istället för att uppdatera löpande här så följ uppdateringarna på svt:s sida om SM-veckan,
alltid kul att det sker något så här stort i ens stad...
 
Men kommer kanske om jag är inne vid en av sporterna, försöka få lite bilder ifrån det, men jag tänker inte åka runt bland alla 50 sporter och ta bilder då det är utspritt på så många ställen runt om i kommunen. Så jag får försöka ta det som är nära till hands..
Till top