Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Egedes Tivoli

Nöjen Permalink0
Nu så har Egedes tivoli från Norge hittat hit till Borås, närmare bestämt på Hedvigsborgs idrottsplats, i några dagar.
 
Egedes Tivoli öppnar:
Torsdag 1 Juni 17:00
Fredag 2 Juni 17:00
Lördag 3 Juni 13:00
Söndag 4 Juni 13:00
Måndag 5 Juni 15:00
Tisdag 6 Juni 12:00 Nationaldagen!!
 
För övrigt så är det inte säkert att jag kommer att åka runt och ta kort på Axels Nöjesfält i år, gäller att man ska ha tid och möjligheter att kunna göra det, men finns det tillfälle så självklart..
 
Här blev det lite bilder från idag ( 30/5-17) i alla fall, tog lite bilder när det var stängt, så slapp personalen hamna med på bild, vilket inte brukar vara så populärt..
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Självklart så har även Egedes en Waltzer karusell, så jag kanske drar mig dit på Torsdag för att ta mig
ett litet åk.. För om det blir så att jag inte åker på Axels så har jag i alla fall säkrat mig med ett åk..
 
 
Återstår att se när nästa inlägg blir här på bloggen, det blir när andan faller på,men brukar ha svårigheter att klara mig utan skriverier på en vecka drygt... Uppdatering sker dock på Twitter och Instagram...

Inte lika tätt med inlägg....

Bloggen Permalink0
Det kommer i perioder, ibland har man rätt mycket att uppdatera bloggen med, och ibland inte, och även om man ibland har flera tankar som man skulle kunna dela med sig av så är det inte alltid man har orken och lusten på sin sida.
 
Helt kommer jag inte glömma bort bloggen utan det blir en liten uppdatering här ibland när lusten faller på, så om det är var fjärde dag, en gång i veckan eller varannan vecka, beror helt och hållet på tid och ork med mera..
 
Eftersom jag kollar på en hel del filmer så är risken överhängande att jag lägger energin på den bloggen, åtminstonde för tillfället.
 
 
 
 
 
Tänker tanken om Juni månaden skall bli bloggfri ,åtminstonde på denna bloggen..
 

Under dagen

Bilder, Göteborg Permalink0
Under dagen som var (25/5) så var jag i Göteborg för att kolla på ett par filmer, se filmbloggen för mer information (inlägg släpps där fredag respektive lördag)
 
Innan bion så gick jag runt och tog lite kort samt hade en pratstund med en person jag haft att göra med tidigare som bor i Göteborgstrakterna .Alltid kul att fördriva tiden med lite annat också..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha sett dem filmerna på bio som jag skrivit om på filmbloggen så blir det nog inget mer biobesök mer i Maj och fram till den 20:e Juni, inte i Gbg i alla fall utan då får det bli ett besök på Borås bion i alla fall, för man får tänka på att resan fram och tillbaks till Göteborg kostar med..
Till top