Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Inte alltid

Shopping Permalink0
Det är inte alltid man måste shoppa ute i butikerna om det är någon enstaka sak man hittat på nätet som är billigare , och då syftare jag så klart på Wish, det är vad jag samlat på mig hitills..
 
Tröjan passar mig perfekt, men från Wish bör man beställa en storlek större än vad man har,
så har man tex Xl så är det XXl man bör beställa..
 
Klockor, mp3-spelare samt hörlurar..
 
Hörlurarna är testade och med tanke på priset på 9 kr så är det faktiskt bra ljud. Samtliga klockor kostar antingen 9 kr st eller 18 kr, men alla var med fungerande batteri .. Mp3-spelarna däremot var undermålig kvalité, i och för sig så kostade dem runt 9-10 kr styck... Så vissa saker kan det vara kvalité på trots det låga priset, medans det kan skifta på andra saker.
 
Självklart så låg T-shirten på närmare 70 kr, plus frakt på 19 kr men ändå under en hundrig för en T-shirt jag ville ha..
Har även lite annat på ingång som ett par klockor till och en klocklåda, men sen när jag köpt klockor så den klocklådan är full (12 klockor) så övergår jag till att samla kapsylöppnare..
 
Så vad skall man säga om Wish i helhet?
 
Kvalité på Mp3-spelarna :Betyg 1/5
Kvalité på Hörlurarna : Betyg 3/5
Kvalité på T-shirten: Betyg 5/5
Kvalité på klockorna Betyg 4/5
 
Kvalité på Servicén: Betyg 5/5
Skulle man inte vara nöjd med en vara, om det är fel storlek eller om en vara är trasig så är det
enkelt att reklamera och få pengarna tillbaka..
 
Leveranstiden kan tyckas lite lång men när man väl får sakerna så är det lysande.
Tänk på att Själva Wish inte är en egen butik utan det är en sida med många utländska butiker med olika lager från olika länder, därav kan vissa varor levereras fortare än andra.Och det är Klarna (via appen) som hanterar betalningarna.
Till top