Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Spelkväll

Spel Permalink0
Under lördagen 13/5  så var jag iväg hos några vänner igen för ännu en spelkväll och lite tilltugg till..
Vad blev det för spel den här gången då? 
 
Jo Ullaredsspelet blev det första spelet
Det vann jag det spelet och eftersom vinnaren får äran att välja nästa spel så blev det,
"med andra ord" 
 
I det spelet där man tävlar i lag så så var jag inte i det vinnande laget så jag behövde inte tänka på att välja nästa spel efter detta..
 
Spelet efter "Med andra ord" blev Skattjakten  Första omgången vann jag inte men andra omgången vi spelade Skattjakten så vann jag, så då fick jag ännu en gång äran att välja spel..
 
 
Och eftersom vi spelade det via PS3:an så valde jag ett annat Spel via maskinen när den ändå var ingång,
skattjakten kan ju spelas på vanlig dvd-spelare med men en sådan fanns inte att tillgå därför fick det bli via ps3.an, men ett spel jag valde var installerat på Ps3:an, och det var Trivial Pursuit
 
 
Så när vi var färdiga med detta så hade klockan blivit ca 23:30 på Lördagskvällen, och som ni då förstår så kollade ingen av oss på ESC då vi inte är intresserade av eländet.. 
Till top