Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Västtrafiks provåkarkort

Allmänt Permalink0
Ibland under vissa perioder så har Västrafik vissa kampanjer, tex den här provåkarkampanjen, då går man in på deras sida och skickar in en ansöken genom att man fyller i diverse uppgifter och hoppas på det bästa..
 
Har fått en gång förrut medans en kompis till mig har fått två gånger i raken, och under dagarna här så fick jag besked att jag blev beviljad igen så då går det jämt upp mellan oss ur det perspektivet.
 
 
 
Kortet har ett värde på ca 790 kr och gäller 14 dagar från aktiveriksdatum . Den 30:e Dec är det sista,annars är kortet förbrukat om man inte aktiverar. Det är regionen runt vilket gör att man kan åka inom hela regionen inkl Göteborg med omnejd.
 
Så jag kan göra diverse dagsutflykter om jag känner för det, dock inom det egna länet, gäller alltså inte till Halden,Jönköping eller Örebro.
 
Det passar ju bra så kan man passa på att se bio i Göteborg extra mycket under den här perioden. Så kan jag bara för att jag känner för det åka via Herrljunga eller Alingsås. Återkommer längre fram om det om jag får för mig att åka speciall omvägar :) Men det är på 14 dagar och måste utnyttjas i den mån jag kan.
 
Innan har jag alltid försökt åka hem från Göteborg med Flixbus 17:30 om jag har varit där men under denna perioden så kan jag åka hem så sent som 22:00 för att sen byta buss i Borås. Undviker det annars då västtrafik har en tendens att ta bra betalt för denna strecka..

/Mystery Box 1

E-handel, Shopping Permalink0
Idag har första leveransen av Kökets box (Mystery Box) kommit, Alltid lika spännande
är det med Unboxing.

Med varje låda så följer ett visst tema inom bak och matlagning..
 
 
 
Den här månadens box tror jag tillhörde temat "Smakprov"
Det innehåller bland annat:
Knäckebröd
Lakrits
En flaska vin
Ris
En påse godis/karameller
 
 
Första boxen kostade alltså 99 kr, resterande blir 129 kr/box, innehållet blir så klart inte detsamma hela
tiden utan det kommer variera.. Det är det som känns roligt, att man vet aldrig vad som kommer härnäst.
 
Så på frågan om jag kommer fortsätta prenumerera så är svaret ja..

Var ute på Wish en sväng..

E-handel, Shopping Permalink0
Var ute på Wish en sväng och kollade och det är farligt med lågpris sidor/appar, för risken är överhängande att man hittar något man kanske inte behöver men man köper för det är billigt.  Bedöm det själv :)
 
Vad passar inte bättre än ett Usb-Kylskåp med plats för två st burkdrickor för kylning medans man strosar vid
eller i närheten av datorn, så klart så går den koppla in i en usb-laddare med om man inte orkar ställa burkarna i det vanliga kylskåpet, måste man så måste man :) eller var det mer för det var billigt?
 
Självklart så köpte man dem med någon annan köpare så man fick några kronor rabatt :)
 
 
En person som jag känner hade beställt en surfplatta från Wish och den elektroniken var kanon trots att
den bara kostade 380 kr inkl frakt. Då tänkte jag att finns det så billig men bra kvalité i surfplattor så borde det finnas det även i mobiltelefoner. Så passade på att slå till på en telefon.
 
Av dem färger som fanns kvar just nu i den här modellen så var det rosa och guldfärgad  så jag
valde självklart guldfärgad. Man får utgå ifrån att kvalitén inte är den bästa, men är den det så är det
bara ett plus i kanten :) Beräknad leveranstid för bägge produkter är 30:e december, kommer det innan så skriver jag så klart om det, kommer det inget inlägg om detta senast 30:e december så är det försenat, men så är det den tiden då det närmar sig jul får man ha i åtanke..
 
Till top