Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Lucia Movie Night byter upplägg..

Allmänt Permalink0
2014, 2015 och 2016 är dem senaste gångerna som jag har gått på den så mycket populära
Lucia Movie Night som Bioklubben tillsammans med SF Bio har anordnat..
 
För en prislapp på ca 280 kr så ingick 3 hemliga förhandsvisningar med
start klockan 00:00 fram till ca 08:00 på morgonen mellan den 12:e och 13:e december,
då ingick även kaffe med frukt och pepparkakor samt lättare förtäring i form av baugetter eller Wraps.
Så klart även popcorn med dricka..
 
 
In i det sista så hade jag hoppas på samma upplägg även i år, men sen bioklubben lades ner
så började jag ana att SF Bio skulle göra en föränding vilket jag hade rätt i, men för min del så var det
hel klart en försämring.
Numera så heter det Lussevaka på bio, och till priset av 150 kr så kommer man få se
två hemliga filmer till priset av en. allt det som tidigare ingick är nu borttaget, ingår alltså inget tilltugg eller förtäring över huvudtaget. Istället så började dem med att man får 30% på det mesta i kiosken om man då
visar upp rätt biljett.
 
 
Anledningen till att det är en försämring för mig är att jag alltid fått ta mig till Göteborg eller Jönköping till SF, men då har jag kunnat stanna där hela natten genom att se film och sen åka hem med en tidig morgonbuss.
Men med det här nya upplägget så startar första filmen 21:00 och beroende på vilka filmer det är som visas så slutar eventet någon gång mellan 00:00-01:30, vilket innebär att jag inte kommer hem utan då blir jag
lämnad åt mitt öde i Jönköping eller i Göteborg mitt i natten, så då blir det att jag helt struntar i det här.
 
Jag har varit nöjd med så mycket sen jag gick med i bioklubben och stått ut med bla att poängköp endast va tillgängligt via kassan på biografen. Men sen SF bytte hemsida så har man allt som oftast fått problem med både appen och hemsidan att fungera, en del barnsjukdomar tror jag.
 
 
SF kunde i alla fall ha frågat alla medlemmar eller gjort en undersökning om vilket upplägg som hade önskats, för jag vet att det var väldigt populärt att ha nattbio med förtäring och tilltugg till ett lågt pris. ;Men skall man se något positivt så är det som sagt att poängköp är möjligt nu via SF.se eller appen om man är medlem i
MITT SF*
 
Med det sagt så kommer jag fortsätta gå på bio och på förhandsvisningar/medlemskvällar i den mån jag kan, men därmed så är Lucia movie nigth/Lussevaka på bio nerlagt för min del.
 
Kanske är det någon annan bland mina läsare som gått på detta eventet? Hör av er i kommentaren i så fall och utryck din åsikt om det här i så fall.
 
*MITT SF= Gäller ej Cinemascenen och Svenska Bio
Till top