Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Rikard Wolff död

Allmänt Permalink0
Nu har tyvärr nästa person i kändiseliten gått bort, nämligen finaste Rikard Wolff. Han blev 59 år gammal
efter en tids sjukdom.
 

Rikard Wolff har under hösten varit inlagd på sjukhus. Han tvingades ställa in flera föreställningar och konserter.

I lördags skickade han en hälsning till sina fans från sjukhussängen på Instagram.. Alldeles för tidigt och så sorglig nyhet att ta emot.

 

 
 
En av hans senaste roller i skrivande stund var som gåtmannen Le Wolff på fångarna på fortet..

Regissören och vännen Colin Nutley var en av de som fanns på plats vid sjukhuset när skådespelaren dog. 

– Han dog fridfullt, säger Colin Nutley. 

 

En av Rikard Wolffs sista projekt var 2017 års julkalender. Vid inspelningarna i våras hade hans hälsa försämrats rejält. 

Enligt SVT:s programchef för barn och ungdom, Johanna Gårdare, led Rikard Wolff av kol och behövde regelbundet vila under inspelningarna. 

– Vi har ju vetat att han var sjuk och hade kol. Det var ju tydligt även under inspelningen, han var ju ganska dålig då och behövde vila mycket. Det har ju inte varit någon hemlighet men att han var så här dålig var det ingen som visste, säger Johanna Gårdare.

 

https://www.expressen.se/noje/rikard-wolffs-sista-halsning-till-fansen/

Källa: Expressen

Till top