Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Ny blogg skapad

Bloggen Permalink0
I skrivande stund så är en ny blogg skapad.. och adressen till den är:
http://reseguide.webblogg.se/,
det blir alltså till den bloggen jag hänvisar framtida och nuvarande läsare/besökare till.
 
Filmbloggen finns kvar och uppdateras med inom kort..
 
Denna blogg kommer finnas kvar ett litet tag till men kommer ej uppdateras numera..
 

Glider mot sommartider

Bloggen Permalink0
På senaste tiden har det inte blivit så värst mycket bloggande och det glider mot sommartider och semestertider då man inte har så mycket tid eller ork till att skriva. Men kommer när ork finns ersätta denna blogg med en ny, också här på blogg.se. förmodligen.. Sen skall ju gamla bilder osv sparas ner i arkivet..
 
Det kan ske om en vecka, eller det kan ske om en månad. Men för er läsare som brukar titta in här med jämna mellanrum så kommer jag förvarna med ett sista inlägg där jag också länkar till den nya bloggen.
 
Filmbloggen kommer inom kort att uppdateras, det är sommartider även på den för närvarande..
Och inte varit så pigg på att se filmer utan varit mer social med vänner och så vidare..
 
 
En av kategorierna som medföljer i den nya bloggen är "Kyrkor"  istället för att föra över bilderna från den gamla så kommer det bli nytagna bilder och en kort info text jag kommer uppdatera med, kommer alltså inte ta en bild på en avsides kyrka där jag inte vet vad den heter osv..
 
Så den nya bloggen kommer inte innehålla så mycket från den här nuvarande utan till 90% nya inlägg.
 

Sverige vann mot Schweiz

Sport Permalink0
Har inte skrivit nåt direkt innan om fotbolls-Vm mer än att man hejar på Sverige och ingen kan väl ha undgått att dem i skrivande stund vann mot Schweiz med 1-0 vilket innebär att dem på lördag 7/8 får möta antingen England eller Colombia, vilket det blir avgörs när kvällens match mellan dem är avslutad, vinnaren får möta Sverige.
 
Man följer i stort sett varje match med stor spänning..
 
 
Lite att läsa och se om händelserna .
Till top