Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Glider mot sommartider

Bloggen Permalink0
På senaste tiden har det inte blivit så värst mycket bloggande och det glider mot sommartider och semestertider då man inte har så mycket tid eller ork till att skriva. Men kommer när ork finns ersätta denna blogg med en ny, också här på blogg.se. förmodligen.. Sen skall ju gamla bilder osv sparas ner i arkivet..
 
Det kan ske om en vecka, eller det kan ske om en månad. Men för er läsare som brukar titta in här med jämna mellanrum så kommer jag förvarna med ett sista inlägg där jag också länkar till den nya bloggen.
 
Filmbloggen kommer inom kort att uppdateras, det är sommartider även på den för närvarande..
Och inte varit så pigg på att se filmer utan varit mer social med vänner och så vidare..
 
 
En av kategorierna som medföljer i den nya bloggen är "Kyrkor"  istället för att föra över bilderna från den gamla så kommer det bli nytagna bilder och en kort info text jag kommer uppdatera med, kommer alltså inte ta en bild på en avsides kyrka där jag inte vet vad den heter osv..
 
Så den nya bloggen kommer inte innehålla så mycket från den här nuvarande utan till 90% nya inlägg.
 
Till top