Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

En ny vecka..

Allmänt Permalink0
Då är det en ny vecka med nya möjligheter, så äntligen är man då i form för att kunna jobba på onsdag igen, och då kan man samtidigt ta itu med andra saker med..
 
Idag så blir det att åka ner till Knalleland och käka buffé på det populära matstället "Repet" där man kan välja bland både svensk husmanskost och Kinamat. Uppdaterar Instagram om det senare under dagen..
 
Sen så blir det styrelsemöte på föreningen ca 16:30 så det får man försöka vara i tid till, var ju ett tag sen man kunde vara med på möterna så det ska kännas bra..
 
***
Tisdag blir en lugn dag för att ladda inför jobbet senare i veckan.
 
Onsdag och Torsdag Jobb 08-12 samt Fredag 10-14, så ser mina arbetstimmar ut..
 
****
 
Pricket över i:et måste då ändå vara på fredagen för då avslutar jag med en bio i Göteborg
på kvällen ca 21:15. Då blir det Ready Player One jag skall se..
 
När man ser fotöljerna så förstår man varför det i vanliga fall kostar 280 kr. Men i detta fall
så hade jag en värdekod som gjorde att det blev noll kr. Då är det ju klart att jag passar på,
för i dem flesta fall gäller värdekoder på vio bio men att man ändå får betala en viss summa ändå men i detta fall så slapp jag.. Ingår även dricka och popcorn i visningen.. 
 
Är kanske en gång om året annars som jag brukar gå på Vip-bio, och självklart så samlar man poäng även om det är med en värdekod..  Men återkommer om filmen på filmbloggen till helgen.
Till top