Reseguiden

En blogg där jag allt som oftast delar med mig av en del av det som händer i mitt liv. Vissa saker utlämnas dock om det är av privatare karaktär. Kommentarer som är anonyma och där avsändaren inte kan identifieras kommer att avvisas. Vi är bara intresserade av kommentarer där avsändaren öppet står för sina åsikter utan att gömma sig bakom alias/anonym med mera.

Mystery Box 7

E-handel Permalink1
Dags för den sjunde Mystery boxen totalt om man räknar antalet lådor sammanlagt. Men det här är den första lådan från Smakbox..
 
 
 
 
Här är klippet med vad lådan innehåller, tyvärr blev det felvänt då jag förmodligen höll mobilen på fel håll
vid inspelningen. Bland annat Bacon Bits medföljde det denna gång..
 
 
 
 
 
Denna låda innehöll 21 produkter för bara 99 kr då jag utnyttjade en rabattkod. Men ord pris är på 199 kr så det kommer jag nog ej fortsätta med.  Finns dock några lådor till som kommer visa inom kort, med några dagars mellanrum då jag även skall göra ett inlägg om kryssningen som varit..
 
Glöm inte Mors dag 27/5, själv så har jag köpt till morsan, ja just det, en mystery box från Testagram som är inriktad just Mors dag..
#1 - - emma:

smart med boxar för mors dag

Svar: Ja verkligen, den boxen kommer jag nog inte filma vid själva öppnandet då det inte är jag som öppnar, men jag uppdaterar med vad det innehåller efteråt..
Reseguiden

Till top